Atomic Swing (S)

Atomic Swing er en svensk succesgruppe, der med en serie af store solide, internationale hits, underlagde sig det mest af verden, vandt priser og guldplader og lavede udsolgte turnéer!  Groovy rock-n-roll med et retro-70’er feel over lyd og riffs, binder smukke melodier og omkvæd sammen i Atomic Swings kreative univers. Det er en musikalsk opskrift, som har meget bred appel men ikke går på kompromis rent kunstnerisk!

Primært de store hits Smile og Stone me into the Groove cementerede gruppens berømmelse og anerkendelse og gjorde Atomic Swing til et stort koncertnavn i blandt andet Europa, Australien og Japan! Men Atomic Swing har mange store sange, der fortsat spilles i radioen og som stadig holder den dag i dag!

Efter adskillige albumudgivelser og store verdensturnéer, brød gruppen op og lagde projektet på is – en stilstand, der med ganske få undtagelser varede indtil 2021, hvor Atomic Swing startede op igen og blev koncertaktuelle.

De mange år, hvor Atomic Swing lå i dvale er ikke gået med ingenting! Bandstifter, sangskriver, forsanger og frontfigur; Niclas Frisk var i en periode et vigtigt medlem af A Camp med Nina Persson (forsanger i The Cardigans). De to skrev flere af sangene sammen, og debutpladen belønnedes med fire svenske grammyer. Frisk har også været en del af bands som Sweet Chariots og Vanessa and the O’s, hvori James Iha (guitarist iSmashing Pumpkins) og skrevet sange til store svenske artister som Carola, Titiyo, Peter Jöback, Jerry Williams, Popsicle, Space Age Baby Jane og Popsicle.

* Solidt liveband med store hits og masser af gode sange!
* 100% udsolgte re-union turnéer i Sverige og Finland i 2021!

Bookingkontakt i Danmark: Jeppe Buchreitz +45 27505641