Doktor Krápula (CO)

Doctor Krápula fra Colombia spiller punk og rock med elementer fra eksotiske genrer som cumbia, reggae, ska, rocksteady og hiphop! Denne hårdtslående opskrift har reddet dem hele 5 Latin Grammy Award-nomineringer, 17 vundne “Shock Awards”, 3 MTV Latinoamerica Awards-nomineringer, 4 Nuestra Tierra Awards, 1 nominering til 40 Principales Awards i Spanien, en guld-plade – og samtidig den største pris man overhovedet kan modtage i Columbia – som det eneste band nogensinde – Simón Bolívar Order of Democracy!

Doctor Krápula er uomtvisteligt et af Sydamerikas mest betydningsfulde alternative bands, og de er anerkendt og berømte – ikke bare for deres genrebrydende og energispækkede musik – men også for deres politiske aktivisme for social retfærdig, klimaansvarlighed og regnskoven! De har også grundlagt deres egen store festival i hjembyen Bogota, som indtil videre har haft otte

Doctor Krápula har 70 mio. afspilninger på Youtube og 35 mio. på Spotify. De har 758.000 følgere på Facebook og 350.000 følgere på Twitter! De har optrådt i 15 lande og spillet i omegnen af 800 koncerter!

Doctor Krápula er synonymt med eksplosive liveoptrædener, hvor de sætter en ære i at gøre tilskueren til hovedperson! Bandet har hvert år turnéer i Europa, hvor de har store publikummer i bl.a Holland og Tyskland. I 2023 kommer de også til Danmark!

Bookingkontakt i Danmark: Jeppe Buchreitz +45 27505641