Kolonien (S)

Kolonien er et unikt og internationalt eftertragtet navn indenfor folk. Deres spændende musik kombinerer moderne nordisk folkemusik med inspirationer fra pop og reggae, og med smuk firstemmig sang og en utrolig spilleglæde, henrykker Kolonien publikummer over det meste af verden!

I foråret 2022 var Kolonien aktuelle med deres længeventede album – den første udgivelse i syv år og den første på det toneangivende og indflydelserige folk-world-pladeselskab, Cumbancha (Jacob Edgar). Bandet, der har spillet sammen siden barndommen, består af brødrene Arvid og Erik, deres kusine Anna og nabodrengen, Mischa. Sammen laver de musik, som går rent ind ved unge og gamle, og det er ikke ualmindeligt, at deres koncerter og optrædener vækker stærke følelser blandt publikum. Af samme grund har Kolonien vundet flere priser og fået fantastiske anmeldelser overalt.

I de senere år er Kolonien blevet et kendt navn i det globale folk/world-miljø. De har spillet utallige koncerter i flere europæiske lande, turnerer årligt omfattende i Canada og USA og i relativt nær fremtid gælder det Japan. I DK har bandet optrådt på spillesteder over hele landet og har i de senere år også fundet vej til programmerne for både Skagen Festival, Musik over Præstø Fjord og Copenhagen Jazz Festival!

Bookingkontakt: Jeppe Buchreitz +45 27505641