Lasse Aagaard

Lasse Aagaard (ex. “Den Fjerde Væg) har begået et debut-album som solist, der bearbejder sorg som tema gennem smukke sange og dragende visuals. På pladen, Farvel Tid, går Lasse Aagaard i dialog med sit unge jeg, der som 15-årig stod i sorgen over tabet af sin far. Første single “Landet for længe siden” har opnået rotation på P6 Beat og GAFFA dækkede musikvideoen til singlen “Gode Intentioner” med en flot premiere og skrev “Et kreativt projekt, der har intimiteten i fokus“.

Albummet handler om at blive voksen og finde sig til rette i livet i ny forandring og uden en fast forældrerolle at kunne spejle sig i. Det handler om at kunne se tilbage på det liv, der har formet en, de valg, man har truffet og den vej, man har fået lagt foran sig.

– Jeg kan huske til min fars begravelse at komme gående med kisten på vej ud afkirken uden at føle noget andet end chok. Det var en underlig form for lettelse, ikke en rar en, bare en følelse af, at fra nu af ville alting blive noget radikalt andet uden atvide hvad. Jeg kan huske, at jeg tænkte på, hvordan jeg mon ville tænke tilbage på altdet her 20 år fra nu – når jeg var blevet voksen. Farvel Tid er en slags flaskepost fra mit voksne jeg til den 15-årige Lasse; sådan ser livet ud tyve år fra nu. Det her er hvad der er hændt dig.

Lasse vil med sit projekt gerne være den håndsrækning, han selv havde brug for dengang. Han sætter således tekst og lyd på sorgen – en voksen stemme, der hjælper sørgende med at forstå deres følelser.

Pladen, der også er udgivet som dokumentarfilm, er  indspillet med musikeren Per Kohlmetz Møller, der i liveshowsene står for synths og elektronik. Scenografien og de tilhørende visuals er skabt af den visuelle designer SLØR (My Lambertsen).

Bookingkontakt: Jeppe Buchreitz +45 27505641