Marie Bergman (S)

Marie Bergman er en af Nordens suverænt største sangerinder, og få har turneret så meget i Skandinavien som hende! I DK har hun optrådt overalt og i flere sammenhænge med Sanne Salomonsen, Poul Dissing, Allan Olsen, Danmarks Radios Big Band og mange flere! Hun har optrådt fire gange på Roskilde Festival, på Midtfyns Festival, Skanderborg Festival og Frederikssund Festival!

Hun mestrer både rock, pop, jazz og sit hjemlands store viser – hun er en ekstraordinær sangerinde, der med stor dynamik og nerve tryllebinder sit publikum! Bergman optræder med sine egne sange og uforglemmelige fortolkninger af viser af Cornelis Vreeswijk, Evert Taube, Carl Michael Bellman. Marie Bergman er en stor musikoplevelse!

Marie Bergman har haft en storslået musikkariere siden 1960’erne og har opnået bemærkelsesværdigt mange ting. Hun har udgivet hele 21 plader, betragtes som foregangskvinden for den skandinaviske “singer/songwriter”-tradition. I 2018 blev hun indlemmet i svensk musiks “Hall of Fame”, og siden 2011 er et æres-stipendiat i hendes navn blevet uddelt til visesangere. Marie Bergman har vundet Melodifestivalen hele tre gange og er en af de mest folkekære svenske sangerinder overhovedet! Hun er en af de få svenske artister, der både kan nydes af unge og gamle, og som simpelthen alle kender!

Bookingkontakt i Danmark: Jeppe Buchreitz +45 27505641