Partiet (S)

Det suveræne live-band, Partiet, er foruden at være et af Sveriges største reggaeorkestre også en fremadstormende succes i hele Nordeuropa! Opskriften på Partiets succes er på samme tid enkel som genial; energiske og uforudsigelige liveshows leveret med overlegen musikalitet! Med deres nye opsætninger lyder de bedre end nogensinde før! Forsanger/Partileder Fredrik Boltes var i en årrække desuden hovedproducer på “Svenske Nyheter” på SVT – det største svenske comedy-show på tv med 1 mio. ugentlige seere (den svenske pendant til “Tæt på Sandheden med Jonathan Spang”).

Partiet har for længst besejret både publikum og anmelderne i Sverige. I 9 år har bandet ikke fået under 5/5 stjerner i en koncertanmeldelse, og de indtager årligt hovedscenen på nogle af broderlandets største festivaler. Forsanger og partileder, Fredrik Boltes, kan instinktivt fange publikums udelte interesse, og folk ved ikke, hvad der rammer dem, før de rives med i en uforglemmelig reggaefest, hvor alt kan ske!

Med et hold af nogle af Sveriges dygtigste, unge professionelle musikere, drager Fredrik Boltes og Partiet på turné i hele Norden og Tyskland i 2022- Partiet har efter ca. 30-35 danske koncerter et publikum i Danmark, men alt for få har oplevet orkestret, der af mange betragtes som ét af Nordens bedste livebands! Nu får danske koncertgængere chancen igen!

Bookingkontakt Danmark: Jeppe Buchreitz +45 27505641

400 shows på venues/festivaler i 12 lande!
Anerkendt liveband i hele Nordeuropa!
Årlige turnéer i Danmark, Sverige, Tyskland og Thailand.
I nyt orkester-setup med 8-11 optrædende, stor hornsektion!