Sophie Zelmani (S)

Sophie Zelmani er en af Sveriges helt store singer-songwriters, der nyder stor respekt og berømmelse både hjemme og internationalt. Med sine flotte, sjælefulde pop-ballader og sit dygtige og velspillende band, som hun i øvrigt har spillet med siden starten af karrieren, skaber Sophie Zelmani en vedkommende og magisk stemning på scenen,som alle må overgive sig til!

Hun har altid gået sine egne veje og arbejder konsekvent med en musikstil og udtryk og hendes store inspirationskilder, Leonard Cohen og Bob Dylan høres tydeligt.

Hun fik sit store gennembrud i midten af 90’erne med debutpladen, “Sophie Zelmani”, som solgte mange hundredetusinde eksemplarer verden over og vandt hende en svensk Grammy. Hun har opnået vældig stor kommerciel succes over årene, og var en af Sony Music’s prioritets-artister i flere år. Hun har også bidraget med sange til berømte film og tv-serier som My Best Friend’s Wedding, Independence Day, Buffy The Vampire Slayer og Dawson’s Creek. Hendes cover-version af Bob Dylan-sangen, “Most of the Time”, brugte Bob Dylan og Larry Charles i deres stjernespækkede film, Masked and Anonymous fra 2003.Sophie Zelmani tager på tur med makkeren gennem alle årene, Lars Halapi (ex-Bo Kaspers Orkester) på guitar og keyboard, som også er hovedproducer på alle pladeprojekterne, såvel en trommeslager og en bassist.

* Internationalt navn i 3-4 årtier
* Grammy-vinder og flere nomineringer.
* 50 mio afspilninger på Spotify – 25 mio. views på youtube!

Bookingkontakt i Danmark: Jeppe Buchreitz +45 27505641