SUN (F)

SUN er navnet på en ekstremt spændende og nyskabende artist, som har opfundet sin egen genre, Brutal Pop, hvor hun blander fine og intelligente pop-melodier med elementer fra dødsmetal, punk, rock og grunge! SUN slår lynhurtigt og ubesværet fra smuk kvindelig popvokal til vokalteknikker fra metallens verden såsom “growls” og “screams”. Dobbeltpedaler, og mørke guitarriffs møder catchy omkvæd og elegante popharmonier – opskriften er intens, kraftfuld og uforudsigelig, men SUN får balancen til at fungere med stor succes!

Sangerinden fra Paris, der selv nævner Abba, Morbid Angel, Gojira og Slayer som nogle sine store inspirationskilder, har rigtig meget kørende for sig! Hun er Officiel Fender-artist, hun blev nr. 2 i en international sangskriverkonkurrence med 26.000 ansøgere fra hele verden. Hun blev nr. 2 ved Fransk Eurovision 2021 og hun har været i finalen i Frankrigs The Voice.

Musikken produceres af den 3-dobbelte US-grammyvindende producer, Andrew Scheps (Adele, Metallica, Beyoncè, U2, Justin Timberlake, Red Hot Chili Peppers, Jay-Z,  m.fl). og ved siden af musikkarieren er hun anmelderrost og prisvindende skuespilllerinde.

SUN vandt i 2021 “Le Faire’s Grand Prize”, som er den vigtigste og mest prestigefyldte musikpris for rock og metal i Frankrig.

Gå ikke glip af imponerende SUN, når hun på sin første DK-turné nogensinde, sparker døren ind til den danske live-scene som hun har gjort det på hele kontinentet, og viser de talenter frem, som allerede har kastet forrygende anmeldelser og priser af sig i hjemlandet Frankrig!

Bookingkontakt i Danmark: Jeppe Buchreitz +45 27505641