Symbio (S)

Den anmelderroste og prisvindende elektro-akustiske folk-duo, Symbio, tager med harmonika og drejelire nordisk folk til et helt nyt og uudforsket sted!

Der er generel konsensus om, at Symbio er blandt de mest spændende og nyskabende navne indenfor svensk folk- og verdensmusik. Og verden har opdaget dem – Symbio har allerede spillet 300 koncerter i 18 europæiske lande, og i september turnérede de i en hel måned i USA og Canada!

De to instrumenter, harmonika og drejelire kan noget helt specielt sammen rent lydmæssigt. Det samme kan i den grad siges om de to dygtige musikere, LarsEmil Öjeberget og Johannes Geworkian Hellman, der nærmest symbiotisk frembringer musik sammen, som er anderledes og tankevækkende men samtidig letforståelig for alle! Ved hjælp af effekter, intelligente kompositioner og et kæmpemæssigt musikalsk overskud, formår de to at lyde af mange flere og af meget mere, end de er – og der er masser af dynamik i musikken, som ofte starter blidt og sælsomt, men ender i dansevenlige og festlige højdepunkter, hvortil der også bruges en såkaldt kick-box.

Med det enkle setup men kæmpestore lyd, kan Symbio optræde overalt – både små og store scener.

– Vinder “Best Newcomer of the Year” Swedish Folk- and World-music Awards.
– Modtager af stipendiat for unge musikere fra det svenske kunst-akademi.
– Udvalgt af Sveriges Radio til at repræsentere Sverige ved Rudolphstadt Festival, Tyskland i 2019

– Nomineret til Manifestgalan 2019
– Official Showcase – Folk Alliance, USA 2022
– Official Showcase – Mundial Montreal, Canada 2022
– 300 koncerter i 20 forskellige lande.

Bookingkontakt i Danmark: Jeppe Buchreitz +45 27505641