Carpenters Gold (UK)

Carpenters Gold er et ultra-autentisk tribute band, der med uendelig kærlig til The Carpenters flotte sange og med stor detaljeorienterethed, leverer et storslået koncert-show, der i alle henseender lyder som og ligner en Carpenters-koncert i bandets storhedstid i 1970’erne.

Den internationalt anerkendte producer og sangerinde, Vikki Holland-Bowyer, der blandt andet er kendt fra succesfulde produktioner i Londons West End, ikke bare indfanger Karen Carpenter’s legendariske scene-fremtræden og smukke kontraalt-stemme. Hun sætter sig også om bag trommesættet, som Karen Carpenter gjorde det til bandets koncerter i 1970’erne! Den sublime pianist, Greg Stevenson mestrer Richard Carpenters dygtige klaver-spil, og Carpenters Gold gengiver også den humoristiske og uformelle stemning, som var et kendetegn ved Carpenters live-shows.

Carpenters Gold har eksisteret i 5 år, og på den tid har de optrådt overalt i UK og i adskillige europæiske lande. Musikken er tidsløs og Carpenters Gold kan underholde og henrykke både ældre og unge med hits som Close to You, Rainy Days and Mondays, Superstar, Goodbye to Love, Only Yesterday, We’ve Only Just Begun, Goodbye to Love, Top of the World og mange flere, er der ikke et øje tørt!