Clearwater Creedence Revival (UK)

Clearwater Creedence Revival er et kæmpemæssigt og yderst anset britisk tribute band! Med en “All-Star”-bandbesætning bestående af professionelle, rock-veteraner, er ethvert publikum i både trygge og kyndige hænder! Clearwater Creedence Revival laver rutinemæssigt udsolgt på store koncerthuse over hele Storbritannien og har igennem deres 20 år sammen optrådt i hele verden! For år tilbage spillede de årlige turnéer i Danmark og havde et stort publikum i Danmark, men da deres booker døde, mistede de kontakten til de danske scener og fans. Nu er de endelig tilbage og klar til at generobre Danmark!

Creedence Clearwater Revival var et af 70’ernes største bands og deres utrolige sange som Proud Mary, Rolling on the River, Have you ever seen the Rain, Down on the Corner, Fortunate Son og Bad Moon Rising VIL bare ikke dø. Musikken elskes med samme intensitet af både unge og gamle, og med dette storslåede “All Star tribute band“, der hver især har været med til at forme rock og blues-musikken er der garanti for en uforglemmelig koncertoplevelse med masser af fællessang!

Det sindssygt rutinerede Clearwater Creedence Revival tæller:

Peter Barton (Forsanger, Lead-guitar): forsanger i legendariske The Animals gennem 15 år, og har desuden optrådt og spillet i band med Steve Cropper og Mick Ghallagher (The Clash) og Noel Redding (bassist i Jimi Hendrix Experience) og Mick Green (Bryan Ferry, Paul McCartney) og mange, mange andre. Han medvirker på plader med Rick Wakeman (Yes), Bev Bevan (The Move, ELO), Don Airey (Deep Purple, Ozzy Osbourne, Gary Moore) og mange flere!

Geoff Hammond (Trommer og sang): har i årevis optrådt og indspillet med Denny Laine (Wings, The Moody Blues), Eric Bell (Thin Lizzy), Eric Haydock (The Hollies) og mange flere!

Graham Pollock (Guitar og sang): har bl.a. optrådt med Mick Avory (The Kinks), Eric Haydock (The Hollies) og været en del af Bay City Rollers!

Alan Sugar (bas): har lavet utallige plader som en del af country-rockbandet, Slack Alice. Han var basist i Zoot Money og har optrådt adskillige gange med det skotske rock/new wave band, Big Country.