The ABBA Reunion Tribute Show (UK)

The ABBA Reunion Tribute Show er skabt af instruktøren, produceren og koreografen fra det prisvindende London West End show, “ABBA Mania” og med den oprindelige “Frida” fra West End-besætningen, er det en uovertruffen oplevelse. The ABBA Reunion Tribute Show har gået sin sejrsgang overalt i Storbritannien og udsolgt store teatre og imponeret unge som gamle på de største festival-scener. Dertil har showet igennem 17 år turneret massivt i b.la. Tyskland, Frankrig, Norge – og sågar i ABBA’s eget hjemland, Sverige!

I 2024 tilbydes The ABBA Reunion Tribute Show for allerførste gang i Danmark – og det er fortrinlig timing, da dette også er 50-års jubilæet for ABBA’s sejt med Waterloo ved European Song Contest i 1974! For ABBA-fans vil der være god grund til at fejre jubilæet, og The ABBA Reunion Tribute Show kan som ingen andre lave de perfekte rammer!

Bandet betragtes nemlig det mest autentiske ABBA-show overhovedet! Det hele ligner og lyder som originalen – faktisk i en grad så The ABBA Reunion Tribute Show kaldes “Mindblowingly Accurate!” af The Stage and Television Today, og døbes “The Most Authentic ABBA Show in the World today” i den ultimative fan-biografi “The Abba Scrapbook”! Det hele fremstår som en helt perfekt gengivelse, og fans af ABBA vil få en uforglemmelig aften, som kommer helt tæt på 70’ernes og 80’ernes ABBA-liveoplevelse!

Showet køres med autentiske vintage instrumenter, stage-decor, utallige, imponerende kostumer, og fans kan glæde sig til ABBA’s fantastiske musik og tidsløse hits, fremført af et blændende, professionelt band med fantastiske sangerinder i et autentisk og velkoreograferet hel-aftens show, som holder præcis, hvad det lover – verdens mest autentiske ABBA-oplevelse!