The South (UK) – Ex “The Beautiful South”

Alison Wheeler var forsanger i det meget succesfulde britiske pop-rock band, The Beautiful South, der solgte over 15 mio. plader globalt og opnåede ting, som kun er forundt ganske, ganske få musiknavne. Med globale landeplager som Don’t Marry Her, Rotterdam, Song for Whoever, A Little Time, You Keep it All In og Perfect 10 og mange flere, var de fast inventar på hitlisterne og dansegulvene igennem flere årtier, men pludselig – i 2007 – gik The Beautiful South i opløsning!

Kort efter stiftede Alison Wheeler sammen med andre medlemmer fra The Beautiful South; The South. Igennem snart 15 år har The South turneret verden over med The Beautiful South’s imponerende bagkatalog af moderne klassikere. Det store, yderst velspillende 9-mands orkester bringer alle de kendte hits til nyt liv i en stor kærlighedserklæring til de uforglemmelige år, hvor The Beautiful South var et af Storbritanniens største bands!

Gaz Birtles der spillede saxofon i mange år i The Beautiful South, er nu mandlig forsanger i The South og han og Alison Wheeler, supplerer hinanden rigtig godt på scenen, me[ns de fører publikum på et musikalsk tilbageblik ledsaget af deres velspillende orkester. Og orkestret er et power-house af dygtige og erfarne folk

Som en mulighed kan man tilkøbe Dave Hemingway’s (The Beautiful South) nye band The Sunbirds som support på koncerter med The South.