U2UK (UK)

U2UK er uden sammenligning Europas største U2 tribute band! Med deres sprudlende og eksplosive live-shows, hvor fans af U2 får alle ønsker opfyldt og mere til, har de sejret i land efter land igennem 20 år!

Udover at være et yderst velspillende, solidt liveband kommer de også meget tæt på en helt autentisk gengivelse af U2’s egne koncerter. Musikerne ligner og lyder som de irske rock-ikoner, og U2UK’s forsanger går for at være den bedste og mest autentisk-lydende “Bono” i hele branchen – næstefter den rigtige, naturligvis!

U2UK gengiver loyalt og med respekt, U2’s største sange fra 4 årtier, hvoraf nogle af musik-historiens allerstørste rock-anthems blev begået af det irske rock-band. “With or Without You”, “Sunday Bloody Sunday”, “Beautiful Day”, “Pride”, “One”, “Mysterious Ways”, “Where the Streets Have No Name”, “Vertigo” og selvfølgelig “I Still Haven’t Found What I’m Looking For”; U2UK spiller dem – og alle de andre tidsløse rock-klassikere, som U2 er kendt og elsket for verden over!

U2UK var sammen med det rigtige U2 i en flot dobbeltsidet artikel i det internationalt anerkendte, “Q-Magazine”, og de har også haft den ære at optræde til U2’s officielle afterparty to nætter i træk på Heineken Stadium i Amsterdam på “Vertigo”-turnéen! De har også spillet på Ahoy Stadium i Rotterdam to år i træt – en scene, U2 selv har optrådt på ved flere lejligheder!

Dette fantastiske band vil nu føje Danmark til den nærmest uendelige liste af lande, hvor de har optrådt og henrykt publikum og gang på gang fejet lokale kopier af bandet! Gå ikke glip af den ultimative U2-oplevelse, når U2UK endelig kommer til Danmark!