Ny Artist: Sara Parkman tilbage på Spectacle Music!

Det er med lige dele glæde og stolthed, at vi endelig kan annoncere, at Sara Parkman (S), efter 1 år hos en konkurrent, nu er tilbage på Spectacle Music’s artist-roster!

Spectacle Music lavede Sara Parkmans to første Danmarks-turnéer, ligesom bookingen på Roskilde Festival 2022 såvel Roskilde Festivals særkoncert i Roskilde Domkirke kom ud af samarbejdet.

Parkman har begået tre vellykkede og velanmeldte albums. Hendes seneste “Eros Agape Philia” fra Oktober 2022 blev mødt af overvældende positive anmeldelser i hele Norden, og var hendes gennembrud for alvor! Udgivelsen vandt hende en svensk grammy og bookinger på nogle af Nordeuropas største festivaler. Sara Parkman er ganske enkelt et af de mest spændende nyere navne i skandinavisk musik! Med sit unikke musikalske og kunstneriske univers, træder hun nye trin og smelter genrer og indtryk sammen, som tidligere har været uforenelige.

Som præstedatter har salmerne og det himmelstræbende i religiøs musik og kor en særlig plads i hendes musikalske udtryk, og sammen med moderne nordisk folk såvel elektroniske elementer, laver Sara Parkman musik som er magisk, spirituelt og råt på én gang! I tekstuniverset går samfundskritik og religiøse temaer hånd i hånd.

Links:
Roskilde Festival 2022 Særkoncert: https://www.roskilde-festival.dk/da/years/2022/news/sara-parkman-roskilde-domkirke/

Roskilde Festival 2022: https://www.roskilde-festival.dk/da/years/2022/acts/sara-parkman/

Koncertanmeldelse Information, Roskilde Festival: https://www.information.dk/kultur/anmeldelse/2022/07/sara-parkman-trak-himlen-paa-jorden-roskilde

Internationale Tribute-bands på Spectacle Music!